keskiviikko 24. kesäkuuta 2009




















These paintings I have brought from Portsmouth and Normandy. English painting presents St Ives from Cornwall, I save it from garbages, it was thrown away.
The other is village named Bures in Normandy.





Hello you all!

The english version is comming soon. We started a month ago and these pages are so tricky.

If you are interesting of this products or have any questions about them, you can mail to me.

marja.teiniranta@pp.inet.fi

tiistai 16. kesäkuuta 2009

Myymälän tarjontaa



















































Unohtuneita sukulaisia?
Olisi kannattanut ajoissa kysyä ketä nämä kaksi ovat.
"Huonosta" kirjasta saa hyvät raamit.









Arvokkaat nalle-herrat istuvat hyllyllään. Albertti löytynyt kirpputorilta (ehkä kärsinyt jonkinmoisen tulipalon tai savustuksen), Herbertti on noussut pitkästä unohduksestaan vintin laatikosta, Vilbertti on ihan keltanokka, löytynyt kirpparilta. Talon yläkerrassa asuu muuten talon omistaja ihan tavallinen Pertti. Lisäksi voidaan mainita, että isosetämme oli nimeltään Engelbert.







Sininen arkku on vanha, mutta maalattu uudelleen maaväreillä. Se oli hangattu puhtaaksi, joten alkuperäisestä väristä ei ole tietoa.










maanantai 15. kesäkuuta 2009

Sateisena päivänä saa hyvällä omallatunnolla ideoida ja tehdä kesken jääneitä töitä. Eilen vietin iltapäivän kaupassa, otin tuotteista kuvia ja julkaisen ne tällä viikolla. Juhannuksen jälkeen vielä viikko töitä ja sitten alkaa loma. Viime kesänä olimme Ranskassa, Pariisissa ja Normandian rannikolla. Erään kylän divarista löysin vanhoja postikortteja. Siitähän tämä harrastus lähti, mietin miten voisin jakaa korttien kauneuden myös muiden kanssa - siirsin sen tyynyliinoihin!

Serkkuni Leena on tehnyt kierrätysvanerista kauniita tauluja ja on muutenkin monipuolinen tekijä. Itse olen vain harrastelija. Parasta kuitenkin on, että olemme "löytäneet" toisemme jälleen lapsuuden jälkeen. Puhelin on kuumana, kun keskustellaan ideoista tai on sattunut löytämään jotain peräti upeaa kirppikseltä tai kangaskaupasta. Palailen loppu viikolla kuvien kera.

lauantai 13. kesäkuuta 2009




Tyynyjen kuvat tehty ristipistotyönä by Leena

















Viereisen aakkostaulun pohjana on vanha Suomen armeijan sokerisäkki. Alareunassa voi nähdä leiman.













Joulupuodin tunnelmissa ovat serkkuni Leena, jonka veli omistaa kiinteistön. Tyttäreni Hanna tehtailee magneetteja ja pinssejä.



Tyylikkäitä koruja valmistaa Riikka, Leenan toisen veljen tyttö ja Eeva-tätimme tekee kirjonta- ja tilkkutöitä. Leena tekee kierrätysvanerista tauluja, joissa on monia aiheita ja runoja. Häneltä ovat syntyneet kuvien aplikaatiotyöt ja vanhoista esineistä kootut taulut. Itse teen vintage-aiheisia tyynyjä, kasseja, ym. tarpeetonta ja tarpeellista. Myymälän sisustus muuttuu koko ajan. Teemoja vaihdellaan vuodenaikojen mukaan. Aina löytyy jotain ja uutta kiinnostavaa.







Ylhäällä vasemalla vanha puuhevonen, kehyksissä vanha kirjottu pöytäliina. Oikealla Leenan äidin kokoelmista tehtyjä tauluja.
Vieressä kirpparilöytö: Helmikirjottu laukku.
Tällaista voi olla hylättyjen ja unohdettujen tavaroiden uusi elämä.

torstai 11. kesäkuuta 2009

Unelmia
Uusi Blogit.fi blogi


07 Kes 2009
Hei maailma!


Uusi käsitöitä myyvä putiikki on avattu Ypäjällä. Nimi Raari on Länsi-Suomen murretta ja tarkoittaa hienoa.

Myytävänä on puutauluja, aplikaatiotöitä, tyynyliinoja, koruja ym. Osa tuotteista on tehty kierrätysmateriaaleista.
Olemme serkukset ja mukana on myös muuta sukua. Mainio paikka löytyi asemanseudulta, vanhasta kaupparakennuksesta. Suku on paras tässäkin, talon omistaja asuu yläkerrassa ja me valtasimme myymälän. Ihailemme vanhojen esineiden kauneutta ja olemme käyttäneet löytöjämme sisustukseen.

Talvi on tehty myytäviä tuotteita ja joulumyynti oli lupaava, toivotaan kesän olevan lämmin ja asiakkaita poikkeavan viihtyisään myymäläämme.Talo odottaa uutta maalia ja pääsemme muokkaamaan pihapiiriä. Maltan tuskin odottaa, että saamme pihan kukoistamaan. Sisällä myymälässä on tunnelmaa.

Tyynyliinoissa vintage-aiheiset kuvat, ristipistotyynyjä , peittoja, essuja, pussukoita….

terveisin Marja